Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Νανά Καραγιάννη: Ο κατεστραμμένος μεταβολισμός…η κρισιμότητα της κατάστασης και η θεραπεία της παρέας!


Το τραγούδι «Θα βγαίνω θα πίνω και λόγο δε θα δίνω» με μια προσθήκη δίπλα στο πίνω το.. 
θα τρώω είναι για τη Νανά Καραγιάννη το μότο ζωής αυτή την εποχή. Πολλοί αναρωτήθηκαν.

Μα καλά πώς μπορεί και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες απο τσιμπούσια με φίλους, φαγητά γλυκά στη σελίδα της στο Facebook ενώ η εικόνα της είναι κακή;

Εγώ θ΄απαντήσω σε όλους αυτούς με το εξής απλό. Κανείς δεν είναι γιατρός. Ναι η εικόνα της είναι άσχημη ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πώς έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης, το μυαλό της ξεκλείδωσε και πρώτος στόχος είναι να επανέλθει ο μεταβολισμός που έχει διαλυθεί.

Η ίδια μιλώντας μαζί μου χθες μου επεσήμανε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το πιο σημαντικό είναι ο μεταβολισμός και στο πλαίσιο της θεραπείας να βγαίνει με παρέες να τρώει να γελάει να περνάει καλά.
Ήταν άλλωστε και μια κατεύθυνση και του γιατρού της την οποία και ακολουθεί. Να μυηθεί στα μυστικά της παρέας. Στόχος είναι και παραμένει η συλλογή επτά κιλών μέσα στο επόμενο τρίμηνο, ένας στόχος που είναι κατορθωτός.

Το σημαντικότερο βεβαίως όλων είναι η ψυχολογία της. Κι αυτή είναι ψηλά. Και σιγά σιγά όλα θα γίνουν αφού δεν την αγγίζουν οι πικρόχολοι και οι αυτοαναγορευόμενοι γιατροί.