Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11;;

«Καταλαβαίνω τι λες»
Σήμερα, ξεφεύγετε από το να κοιτάτε τα πράγματα μόνο από τη δική σας οπτική και μπαίνετε και στη θέση του άλλου. Ακόμα και αν δεν συμφωνήσετε με κάποιον, μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα ακούσετε την άποψη του θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά και να συμβάλετε στη δημιουργία μιας όμορφης σχέσης. Πολύ πιθανόν να αναβάλετε ή να μεταθέσετε κάποια συνάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ
«Όμορφες συνήθειες»
Η Κυριακή είναι μια μέρα χαράς και εσείς αφιερώνετε την ενέργεια και το χρόνο σας σε επαφές με ανθρώπους που αγαπάτε. Συγχρόνως, θα βάλετε στην καθημερινότητά σας δραστηριότητες που σας ανεβάζουν τη διάθεση ή θα προσθέσετε πράγματα που σας ενθαρρύνουν να βλέπετε την όμορφη πλευρά της ζωής. Στον οικονομικό τομέα παρουσιάζονται ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ξανά και ξανά»
Η αισθηματική ζωή αποτελεί τον τομέα της ζωής σας που βιώνετε τη χαρά και σε κάποιες περιπτώσεις επιζητάτε την εγκαθίδρυση της αρμονίας. Με τον Άρη και τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να χρειάζεται να υπερκεράσετε κάποια εμπόδια για να πετύχετε πλήρη ισορροπία όμως είστε διατεθειμένοι να μάθετε πώς και να προσπαθήσετε μέχρι να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Πόσο ωραία νιώθω»
Σήμερα χαίρεστε τη θαλπωρή και τη γαλήνη που υπάρχει μέσα στο σπίτι σας και συγχρόνως ασχολείστε με δραστηριότητες που πιθανόν να αποτελούν οικογενειακή συνήθεια. Σε περίπτωση που είχατε προγραμματίσει να κάνετε κάποιες δουλειές ρουτίνας όπως σίδερο και καθάρισμα ίσως χρειαστεί να τις αναβάλετε ή να δώσετε προτεραιότητα σε κάποιες άλλες.

ΛΕΩΝ
«Πώς είναι καλύτερα να το πω;»
Η σημερινή μέρα ευνοεί όμορφες συζητήσεις και ήρεμες διαδρομές μαζί με το σύντροφο, ένα φίλο ή αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως κάποια κοντινά άτομα συζητήσουν μαζί σας τα αισθηματικά τους θέματα ή ζητήσουν τη συμβουλή σας για ένα ζήτημα καλλωπισμού. Ίσως γίνετε ο διαιτητής σε μια αντιπαράθεση ή ακούσετε και τις δύο πλευρές για ένα ζήτημα πριν πάρετε μια απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Συναισθηματικής αξίας»
Στην καρδιά σας υπάρχει αγάπη και καλοσύνη και αυτό σας επιτρέπει να έχετε καλή σχέση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Νιώθετε αγαπητοί και άξιοι εκτίμησης και θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές όσον αφορά την ώρα ή την ημέρα διεκπεραίωσης κάποιων συμφωνημένων εργασιών.

ΖΥΓΟΣ
«Με το βλέμμα στην αγάπη»
Η παρουσία τόσο της Σελήνης όσο και της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο εγγυώνται ότι θα νιώσετε την αγάπη και την αρμονία να απλώνεται γύρω σας και εσείς να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Συνάμα έχετε τύχη σε αισθηματικά ζητήματα αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Ίσως τα ξαναπείτε με ένα φίλο δια αλληλογραφίας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν χρειάζεται να ξέρουν»
Σήμερα, δείχνετε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και συγχρόνως ίσως είστε κάπως μυστικοπαθείς όσον αφορά σε αισθηματικά θέματα. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να αναζητήσετε την αγάπη και την αρμονία μέσα από δραστηριότητες που σας φέρουν σε επαφή με τις πιο όμορφες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Σε οικονομικά θέματα θα υπάρχουν μπρος – πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Αληθινή ευγένεια»
Τίποτα δεν έχει περισσότερο σημασία από την καλή παρέα και για αυτό θα επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας με πρόσωπα που είναι ευγενικά, καλοσυνάτα και σας φέρονται με το «σεις» και με το «σας». Τα αισθηματικά σας σχέδια είναι όμορφα και συγχρόνως σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από τα συνήθη και να κάνετε κάτι που αποτελεί «τομή» στον τρόπο που περνάτε το μεταξύ σας χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Είμαι στο πλευρό σου»
Η διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας όσον αφορά σε σχέσεις με άτομα πρεσβύτερα ή κύρους σας επιτρέπει να έχετε μια όμορφη μέρα και να απολαύσετε την κάθε στιγμή της. Ζητήματα που αφορούν μέλη της οικογένειάς σας απαιτούν να δράσετε άμεσα, αφού πρώτα ξαναρίξετε μια ματιά σε αποφάσεις που δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Από κοινού»
Πολύ πιθανόν να συνδυάσετε σήμερα το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις να κλείσετε κερδοφόρες συμφωνίες σε κάποια ευχάριστη συνάντηση ή γιορτή. Παράλληλα, ίσως αμφιταλαντευτείτε όσον αφορά σε κάποια μελλοντικά σχέδια ή ζητήματα που αφορούν παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιοι μαζί με άλλους θα ξεκινήσετε κάτι νέο.

ΙΧΘYΕΣ
«Κέρδη»
Οι αστρολογικές συγκυρίες ευνοούν να λάβετε χρήματα που προέρχονται από ασφάλειες, εφορία, επιδόματα, τράπεζες ή από άλλους. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να συνάψετε κάποια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε, πριν φτάσουν στα χέρια σας. Από την άλλη, ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να μεσολαβήσει για τη διευθέτηση ενός θέματος που σχετίζεται με την εργασία, τη διατροφή ή την καθημερινότητα σας.
 http://www.astrology.gr