Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Αλέξης Κωστάλας για τις φήμες που αφορούσαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τις οικονομικές της απολαβές



Ο Αλέξης Κωστάλας μίλησε στο περιοδικό Super TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για τις φήμες που αφορούσαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τις οικονομικές της απολαβές από το “Dancing with the Stars”.




Σας στεναχώρησε που πέρυσι κατά τη διάρκεια της σεζόν βγήκε η ψευδής φήμη ότι δεν γίνεται το “Dancing with the stars” γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θέλει να μειωθεί η αμοιβή της;



Δεν δίνω σημασία στην παραφιλολογία. Την κυρία Μακρυπούλια κατά τη συνεργασία μας την συμπάθησα, την χαίρομαι και την καμαρώνω. Καθένας κανονίζει τις διαπραγματεύσεις του όπως νομίζει. Δε θα σκεπτόμουν ποτέ να ρωτήσω την κυρία Μακρυπούλια πώς διαπραγματεύθηκε.



Θεωρείτε ότι πολεμήθηκε άδικα η Ζέτα Μακρυπούλια ;



Δεν μου αρέσει να μένω σε αρνητικές σκέψεις. Όταν είσαι προβεβλημένος, το θεωρείς δεδομένο ότι θα ακούσεις και πολύ αρνητικά λόγια, τα οποία δεν είναι πάντα δίκαια. Σημασία έχει ο καθένας μας προσωπικά να κάνει αυτοκριτική. Να λες «Ενήργησα σωστά ή ενήργησα λάθος» και να το διορθώνεις.



Την έχετε συμβουλεύσει κάτι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας;



Θα θεωρούσα θράσος να συμβουλεύσω την κυρία Μακρυπούλια ή τον οποιοδήποτε. Εάν δεν ζητήσει τη γνώμη μου, ποιος είμαι εγώ για να συμβουλεύσω έναν επαγγελματία;