Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Διάσημοι που μοιάζουν σαν αδέρφια με τους γονείς τους!

Γκόλντι Χον και Κέιτ Χάντσον. Μητέρα και κόρη ή αδελφές; Αυτές οι δύο είναι πιθανόν ο πιο «τρομακτικός» συνδυασμός γονιού/απόγονου απ΄ όλους....
Μπιγιονσέ και Τίνα Νόουλς. Είναι προφανές από που πήρε την ομορφιά της η Μπιγιονσέ - αυτά τα ψηλά ζυγωματικά και αυτά τα λάγνα μάτια είναι ένα δώρο από τη μητέρα της, Τίνα.

Κίμ Καρντάσιαν και Κρίς Τζένερ. Η μητέρα, τηλεοπτική αστέρα των reality, και η κόρη μπορεί να μην μοιράζονται το ίδιο οικογενειακό όνομα, όμως μοιράζοντα τα ίδια γονίδια. Η Κιμ και η μητέρα της είναι σχεδόν πανομοιότυπες στο πρόσωπο

Ρίς και Άβα Γουίδερσπουν. Η 11χρονη κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Άβα είναι 'φτυστή' η πρωταγωνίστρια του Legally Blonde φιλμ. Είναι τα μάτια, το πηγούνι, τα μαλλιά, το χαμόγελο... είναι όλα!

Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ. Ο γιος του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν, πήρε κάτι παραπάνω από το απλό ταλέντο από τον πατέρα του -πήρε και το όμορφο παρουσιαστικό του.

Μαντόνα και Λούρδη Λεόν. Έστω κι αν η Μαντόνα είναι ξανθιά εσχάτως, η ομοιότητα ανάμεσα στην ίδια και την έφηβη κόρη της είναι προφανής.Θυμάστε πώς έμοιαζε η Μαντόνα στις αρχές των '80s; Δείτε την Λούρδη!

Ντέιβιντ και Ρομέο Μπέκαμ. Όλα τα αγόρια Μπέκαμ, μοιάζουν στον πατέρα τους, αλλά κανένας άλλος περισσότερο από τον 8χρονο Ρομέο

Τομ και Μαρκ Τζόουνς. Ο γιος του Τομ Τζόουνς, Μαρκ δείχνει απίστευτα ίδιος με τον πατέρα του. Στην πραγματικότητα, εάν δεν γνωρίζαμε καλύτερα, θα υποθέταμε πως είναι αδέλφια.

Λίντσεϊ και Ντίνα Λόχαν. Η Λίντσεϊ και η μητέρα της Ντίνα μοιράζονται τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας βαφής μαλλιών (προφανώς).

Μπέτι Μίντλερ και Σόφι Φον Χάσελμπεργκ. Η ομοιότητα ανάμεσα στην Μπέτι Μίντλεερ και στην κόρη της Σάρα είναι κάτι παραπάνω από παράξενη. Θα μπορούσαν άνετα να ήταν πανομοιότυπες δίδυμες.

Σούζαν Σάραντον και Έβα Αμούρι. Η εκπληκτική ηθοποιός Σούζαν Σάραντον μπορεί να είναι περήφανη για την εξίσου πανέμορφη κόρη της, Έβα Αμούρι, που μοιάζει ακριβώς όπως εκείνη.
Πηγή:msn.gr