Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Με Βανδή - Καπουτζίδη ο ελληνικός τελικός της Eurovision


Με Βανδή - Καπουτζίδη ο ελληνικός τελικός της Eurovision  Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι οι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού της Eurovision, στις 18 Φεβρουαρίου!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αναλάβει για πρώτη φορά χρέη παρουσιάστριας, ενώ η παρουσία της ικανοποιεί την επιθυμία πολλών θαυμαστών της να την δουν στην Eurovision, ακόμα κι αν δεν θα είναι στη θέση του εκπροσώπου μας.
Δίπλα της θα έχει τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος παρουσίασε τον ελληνικό τελικό του 2006, μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις και τα ευρηματικά σκετσάκια τους.
Στη σκηνή του ελληνικού τελικού θα δούμε πέντε νικητές της Eurovision, τους Έλενα Παπαρίζου, Alexander Rybak, Ruslana, Marija Serifovic και Dima Bilan, σε εμφανίσεις - έκπληξη με τους Κώστα Μαρτάκη, Ελένη Φουρέιρα, Vegas, Demy, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου!
Στο μεταξύ, η αγωνία θα αρχίσει από αύριο να παίρνει τέλος, καθώς θα αποκαλυφθούν τα τέσσερα τραγούδια που διεκδικούν το εισιτήριο για το Μάλμε: σχετική συνέντευξη Τύπου θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι, οπότε θα δούμε και τα video clips που ετοίμασαν οι υποψήφιοι!