Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 22/8




Γενικό προφίλ Η παρουσία της Σελήνης μέσα στους 
Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια επικοινωνιακές ανάγκες και τάσεις, αυξάνοντας κατακόρυφα την ...καμπύλη πληροφοριών. Η Αφροδίτη μέσα από την Παρθένο θα δώσει άλλον ...αέρα στην δουλειά, κάνοντας την πιο ευχάριστη. Και η αντίθεση Ηλίου – Ποσειδώνα έρχεται να συμπληρώσει το πάζλ και να δώσει ως «ετυμηγορία» πως τα πάντα είναι ρευστά και πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. 



Κριός

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έχετε την ικανότητα να πείσετε τους πάντες και τα πάντα, όμως στερείστε ψυχραιμίας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό οίκο συμβάλλει στο να γίνετε πιο «χαλαροί» με τα ανειλημμένα καθήκοντα σας, κοινώς να τα φορτώσετε στον κόκορα! Παράλληλα στα συναισθηματικά θέματα σάς δίνει μια τάση να ...λοξοκοιτάτε προς συναδέλφους στη δουλειά ή υφισταμένους. Οι γεννημένοι του 1973 πρέπει να απαλλαγείτε από προσωπικές εμμονές.



Ταύρος

Η σχολαστικότητα και η ανάγκη να κάνετε το κάτι παραπάνω σας βοηθούν να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις οποιαδήποτε συνθήκες. Ερωτικά νιώθετε πως το αύριο δεν μπορεί να περιμένει όμως η οποιαδήποτε προσπάθεια επίσπευσης μιας κατάστασης ίσως να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα η καρτερικότητα έχει τον πρώτο λόγο. Μετακινήσεις και εκδρομές θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι του 1984 θα επιχειρήσετε ένα μικρό ταξίδι.



Δίδυμοι

Η Σελήνη μέσα στο δικό σας ζώδιο σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να κάνετε πράγματα τα οποία απαιτούν ταχύτητα αλλά και ακρίβεια. Θα πρέπει όμως να συντονιστείτε μιας και η Αφροδίτη μέσα από την Παρθένο προσθέτει ακριβολογία γεγονός που έρχεται σε κόντρα με τα θέλω σας. Αισθηματικά, νιώθετε πως υπάρχει αγάπη στο περιβάλλον σας όμως αναζητάτε κάτι που σας πάει πιο πολύ. Οι γεννημένοι του 1967 θα διαπιστώσετε κάποια οικονομικά λάθη.



Καρκίνος

Οι συνθήκες απαιτούν το συμμάζεμα και την τακτοποίηση εκκρεμών οικονομικών υποθέσεων. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες φωνές – διαμαρτυρίες όμως εσείς δεν τις ακούτε γιατί ουσιαστικά αποσκοπούν να σας αποπροσανατολίσουν. Η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας υποδείξει πως μόνο δια μέσου της διπλωματίας θα πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι του 1992 επανεξετάζετε κάποια ζητήματα του μέλλοντος σας.



Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο έρχεται να βελτιώσει λίγο τα οικονομικά σας, ακόμη κι αν συνεχίσετε να ξοδεύετε χωρίς φειδώ. Αισθηματικά, ίσως έχετε αναγκαστεί να δείτε κάποια πράγματα από μια άλλη οπτική και τελικά να κάνετε κινήσεις οι οποίες αν και στερούνται λογικής εντούτοις αποδεικνύονται σωστές. Σε θέματα εμπιστοσύνης κάποιοι σας θεωρούν αιθεροβάμονες ωστόσο όμως ξέρετε και κάνετε επιλογές. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο.



Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής. Οι σκέψεις σας τείνουν προς υλοποίηση ενώ η καρδιά σας τώρα περισσότερο από ποτέ ξέρει τι ακριβώς θέλει. Αισθηματικά, ζητήματα που προκύπτουν επιλύονται άμεσα ενώ δεν αποκλείεται κάποια στοχευμένα τηλεφωνήματα να αποσκοπούν στην αναζωπύρωση της φλόγας για επανένωση. Οι γεννημένοι του 1963 τελικά θα στηριχθείτε στα πόδια σας, παρά τις όποιες δυσκολίες.



Ζυγός

Η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους σάς στέλνει δονήσεις θετικής ενέργειας αλλά και σας βοηθά να κάνετε πράγματα τα οποία θα έχουν άμεσες και ευεργετικές ιδιότητες. Η λέξη αδιέξοδος δεν υπάρχει σήμερα μιας και είσαστε αποφασισμένοι να φτάσετε μέχρι το τέλος με οποιοδήποτε τίμημα. Με σύμμαχο την καλή διάθεση και όπλο τις καλές πλανητικές επιρροές οδεύεστε στο δρόμο που θα συναντήσετε την ευτυχία. Οι γεννημένοι του 1984 τώρα αρχίζετε να ανεβαίνετε.



Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε τα πάντα όμως η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο έρχεται να σας τονίσει πως η λέξη κλειδί είναι η λογική. Παράτολμες ενέργειες και συναισθηματικοί ακροβατισμοί δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Επικοινωνιακά, χρειάζεται να επανεξετάσετε το τι πρόκειται να πείτε στο πρόσωπο που αγαπάτε διότι κάποια από αυτά τα λόγια να μην είναι και τα πλέον κατάλληλα. Οι γεννημένοι του 1963 θα απορρίψετε προτάσεις μεσολάβησης.



Τοξότης

Αισθηματικά, νιώθετε πως θέλετε να ξαναδείτε ζητήματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της σχέσης. Η Αφροδίτη μέσα από την Παρθένο σας δίνει τα εχέγγυα για το κάτι παραπάνω. Ο επαγγελματικός τομέας, χρειάζεται ριζική ανανέωση και πριν ξανοιχτείτε στα μεγάλα σχέδια, ξεκινήστε από τις αλλαγές στον εαυτό, τη συμπεριφορά και το ωράριο σας. Οικογενειακά ζητήματα θα χρειαστούν κάποιες άμεσες λύσεις. Οι γεννημένοι του 1985 διώχνετε από πάνω σας οτιδήποτε σας καταπιέζει.



Αιγόκερως

Λανθασμένες λειτουργίες και αστοχίες έρχονται να σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου πως οι επιλογές σας γίνονται εν θερμώ. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να ξαναδείτε τα ζητήματα της σχέσης μιας και μέσα σε αυτή δεν έχετε μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες διευκρινήσεις για να αποσοβηθούν συμπτώματα απειθαρχίας και επαγγελματικής έριδας. Οι γεννημένοι του 1989 θα λάβετε κάποια ειδοποίηση.



Υδροχόος

Η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους έρχεται να δείξει πόσο δίκιο έχετε για κάποια πράγματα αλλά και να σας βγάλει από κάποια αναπάντητα ερωτήματα. Η ικανότητα να βλέπετε παρακάτω θα σας φάνει ιδιαιτέρως χρήσιμη ενώ σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να αποφύγετε τις έριδες και τις αντιπαραθέσεις διότι δεν οδηγούν πουθενά. Επικοινωνιακά, μην ανακυκλώνεστε λέγοντας τα ίδια και τα ίδια γιατί χάνετε τον χρόνο σας. Οι γεννημένοι του 1990 θα χρειαστεί να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας.



Ιχθείς

Τις περισσότερες φορές λειτουργείτε με εσωστρέφεια και αυτό δημιουργεί ζητήματα. Η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους αλλά και η Αφροδίτη μέσα από τον 7ο ηλιακό οίκο θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω έναν άλλο εαυτό. Η εικόνα πλέον για εσάς μετράει και για αυτό φροντίζετε να είναι αψεγάδιαστη. Αισθηματικά δεν κάνετε συμβιβασμούς, όμως θα δεχθείτε με ευχαρίστηση την όποια υποχώρηση από την άλλη πλευρά. Οι γεννημένοι του 1966 θα κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση.

Πηγή: astrology